xxx

Milyen egy ütős, átgondolt vevőszerző marketingstratégia? ...és mit tudna elérni Ön vele?
Hatékonyan, ésszerűen költsön marketingre, ne feleslegesen!
Ehhez átgondolt marketing-lépéssorozat szükséges egy pontosan definiált vevőkör felé!

Nem lövöldözünk a vakvilágba, pontosan célzunk!

A marketingstratégia elkészítéséhez szükség van arra, hogy felmérjük az Ön piacát. Igazi stratégia ugyanis csak a valós információk birtokában születhet. Más esetben: a marketing csak adhoc kapkodás és kidobott pénzt…

A piacfelmérés során definiáljuk az ideális vevőket – jó alaposan, még a gondolataikat, érzelmeiket, félelmeiket és szóhasználatukat is kiderítjük – megvizsgáljuk a konkurensek ajánlatait, előnyeit, kínálatát, marketingstratégiáját. Készítünk egy valódi SWOT analízist, melyből kirajzolódik a stratégiai lépések sora.

A piaci felmérés segít nyitottabban látni a lehetőségeket a piacon.

Megtervezzük a marketinglépéseket, melyekkel teljesíthetjük a célokat, elérhetjük a célcsoportot, és növelhetjük az eladásokat

Megfogalmazzuk a konkrét célokat, és lépésről lépésre – a várható költségeik mellett időtervet is készítünk. Kialakítjuk a pozícionálást, az egyedi üzenetet, egy szlogent, megtervezzük a marketingeszközöket és kommunikációs elemeket.

Összeállítjuk az utat – és automatizáljuk is online – ahogyan érdeklődőket szerzünk önnek, azokból első vásárlókat, majd visszatérő és VIP vevőket. Az ajánlási rendszereket is automatizáljuk, amennyire lehet.


A marketingstratégiát marketing tervbe formáljuk, és a kivitelezés során egy automatizált vevőszerző rendszert: marketingrendszert építünk Önnek!

Vajon, mit hozhatunk ki az Ön termékéből és szolgáltatásából az Ön piacán?

Kíváncsi rá, mi az az automatizmus, ami Önnél is automatikusan generálja a vevőket? Ehhez meg kell ismernem a cégét, a termékeit, a piacát!

Kérem, töltse le az auditkérdőívet, gondosan adjon választ a kérdéseimre, hogy már felkészülten adhassak Önnek ötleteket és ajánlatot

A kérdőívet itt töltheti le!

Természetesen ez még semmire sem kötelezi Önt.

Mi fog történni a kérdőív letöltése után?

  • Ez a kérdőív olyan kérdéseket tartalmaz, ami az Ön piacára, termékeire, marketingjére és versenytársaira vonatkoznak.
  • Kérem, töltse ki alaposan, átgondoltan!
  • Ezután én teszek Önnek javaslatot , néhány marketingötletet, és csatolok egy ajánlatot arra vonatkozóan, hogyan és mennyibe kerülne, ha együtt dolgozhatnánk rajta!
  • Ez alapján Ön eldöntheti, hogy mi vagyunk-e a megfelelőek az Ön cége piaci marketingstratégiájának elkészítésére és kivitelezésére

A marketingstratégia mindig EGYEDI, kifejezetten az Ön cégére, piaci helyzetére,
és adottságaira alakítjuk ki! Épp ezért ütős és hatásos!