xxx

Adatvédelmi szabályzat

Az Ön adatait, amelyeket a https://kkv-marketingstrategia.hu marketingstratégia, marketing terv és marketingszövegírás honlapon a regisztrációk után csak és kizárólag az oldalt üzemeltető Online Értékesítő és Marketing Kft. kezeli az alábbiakban összefoglalt szabályzata szerint:

1) Az adatok származása, típusai, és az adatkezelés célja

A portálon 4 féle forrásból származó adatot kezelünk:

  • egyrészt kezeljük a Vevőnyerő szövegötletek feliratkozói boxban feliratkozók nevét és e-mailcímét azzal a céllal, hogy nekik a kért több leveles mini tanfolyamot online, e-mailek formájában megküldhessük.
  • másrészt a Homlokracsapós Marketinges gyorsteszt kitöltőit, mint regisztráló felhasználók adatait tároljuk abból a célból, hogy a tesztjük értékelését e-mailben megküldhessük nekik, illetve ellásuk őket a témában a fejlődésüket szolgáló ötletekkel is.
  • harmadrészt a „Meggyőzés 10 lépése…” címsorú online tanfolyam regisztrálóinak adatait tároljuk szintén azért, hogy oktatóanyagainkat megküldhessük nekik, kívánságuk szerint e-mailben!
  • negyedrészt tároljuk az ingyenes Reklámkritikát kérők adatait, akik kérdőíves űrlapunk kitöltésével kerülnek a rendszerünkbe, mint megrendelők.

2) Az adat-gyűjtés elvei

A https://kkv-marketingstrategia.hu oldalon a regisztráció és adatmegadás mind önkéntes. Csak olyan adatot kell megadniuk – mind a 2 körnek – amik az együttműködés, és a kért szolgáltatás teljesítésének szempontjából elengedhetetlenek, és arra alkalmasak.

3) Az adatkezelés helye és időtartama

Az adatkezelés az Online Értékesítő és Marketing Kft szerverein történik.

A regisztrált adatokat a következőképpen és ideig tároljuk:

  • Az adatokat a saját szerveren addig tároljuk, amíg a feliratkozó le nem iratkozik, vagy a szolgáltatás ideje véget nem ér.
  • A felhasználói adatokat pedig 5 évig őrizzük meg, kivéve azokat az eseteket, amikor maga a felhasználó kívánja törölni az adatait a rendszerből.

A szerveren, vagy a portál adminoldalain fellelhető információkat a Kft, munkatársain kívül csak a webprogramozást végző alvállalkozó láthatja.

Más, harmadik személy nem férhet azokhoz hozzá.

4) Az adattovábbítások

A felhasználó adatait a automata programozott rendszerben tároljuk. Az adatokat nem továbbítjuk más félnek.

5) Az adatbiztonság kérdései

Az adatok, melyeket a regisztrálók megadnak, nem nyilvánosak:

6) Az adatok törlése, megsemmisítése

A felhasználók adatait automatikusan – amennyiben nem történt azóta újabb belépés vagy felhasználás az oldalra a megadott regisztrációs adatokkal – töröljük 5 év múltán. Ez időn belül pedig a felhasználó kérésére töröljük az adatokat. Ekkor az adatok inaktívvá válnak, majd bekerülnek „inaktívan” egy mentett, archivált tárhelyre, és ezzel együtt az aktív adattárból törlődnek.

7) Adatvédelmi jogorvoslati lehetőségek

Amennyiben Ön úgy érzi, hogy adatait jogosulatlanul kezeltük, és emiatt hátránya, vagy kára keletkezett, kérjük, először keressen fel minket az alábbi elérhetőségeken:

Ha pedig így nem sikerül a problémát megnyugtatóan rendezni, úgy kérjük, forduljon az Adatkezelési Nyilvántartási Biztosi Irodához (ABI)!

Köszönjük.